TEAMBUILDING

Let’s get out there!

TEAMBUILDING

Let’s get out there!

Hos Outdoorsports laver vi events og teambuilding for 20-500 personer i hele landet.
Vores aktiviteter spænder fra korte GPS-events, udfordrende Bueskydningsdyste til strategiske teambuildingsøvelser som vores unikke Redningsmission.

Vil I holde jeres møde midt i naturen, er vi eksperter i vildmarksliv og har levere camps til både virksomheder og Tv-produktioner. Vi sørger for alt det praktiske og har alt det nødvendige udstyr. Vores aktiviteter kan afvikles på dansk eller engelsk, og vi står klar til at hjælpe jer året rundt.

Siden 2002 har vi været tilknyttet en række af landets største virksomheder, som leverandør af teambuilding til land, til vands og i konferencelokalerne. Alle vores aktiviteter er forsikringsdækkede, og vi bruger kun uddannede og erfarne instruktører.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller lad os drikke kaffe sammen så vi kan se om der er kemi til et samarbejde. Ring til os på tlf: 42 80 50 50 eller læs mere om vores aktiviteter herunder.

Vi laver aktiviteter for grupper fra 20-200 personer i hele landet. Vores aktiviteter spænder fra korte GPS-events til store Vildmarkscamps i naturen.

Ring på tlf: 42 80 50 50 eller læs mere om vores aktiviteter herunder.

Teambuilding afholdt hos jer – hele landet

Redningsmissionen

Kan I løse mysteriet om den forsvundne pilot, og finde frem til helikopteren? Hold mod hold, dystes I mod tiden og hinanden i jagen.

GPS Teambuilding

Giv mødet et afbræk med en sjov og spændende GPS aktivitet! Dyst mod hinanden om at finde de skjulte skatte i området tilsat opgaver!

Bueskydning

Bueskydning er en ældgammel disciplin og en rigtig gentlemansport, der sætter koncentration og evnen til at fokusere på prøve!

Funny Sports

Dyst mod kollegaerne i sjove opgaver og konkurrencer. Hold mod hold dyster I om at blive dagens mestre, og vinde over hinanden.

Adventure Race

Bliv udfordret i naturen med opgaver, navigation og samarbejde. Hold mod hold kæmper I om at blive de første til at krydse målstregen.

Havkajak

Tag en tur langs kysten i havkajak og giv dig selv lov til at opleve leg og læring. Kom hjem med masser af erfaring og gode oplevelser!

Mountainbike

Kom med i skoven på en skøn cykeltur. Vi kommer med lækre mountainbikes, hjelme og har ruten klar sammen med en guide.

Outdoor Cooking

Nyd den gode stemning omkring bålet mens I laver mad sammen. Vi sørger for alt det praktiske fra brænde til indkøb og oprydning.

Møder og konferencer i naturen for op til 350 personer

Flyt jeres møde, seminar eller konference ude i naturen og kom væk fra hverdagens kendte rammer. Vi har siden 2002 faciliteter camps for virksomher i ind og udland.
Ud over alt det praktiske med logistik, udstyr og forplejning kan vi selvfølgelig også hjælpe jer med supplerende teambuildingaktiviteter. Vi gennem tiden haft grupper
fra 10-350 personer til overnatning i naturen. RING FOR MERE INFO PÅ 42805050

Konferencer i naturen

Flyt jeres møde, seminar eller konference ude i naturen og kom væk fra hverdagens kendte rammer. Vi har siden 2002 faciliteter camps for virksomher i ind og udland, for grupper fra 10-350 personer. Læs mere om vores Vildmarksaktiviteter.