TEAMBUILDING

Let’s get out there!

TEAMBUILDING

Let’s get out there!

Bedst til Outdoor. Hos Outdoorsports laver vi events og teambuilding for grupper fra få til flere tusind personer i hele landet. Vores aktiviteter spænder fra korte GPS-events, udfordrende Bueskydningsdyste til strategiske teambuildingsøvelser som vores unikke Redningsmission. Har I ønsker om et skræddersyet program er vi klar til at hjælpe jer.

Vil I holde jeres møde midt i naturen, er vi eksperter i vildmarksliv og har leveret camps til både virksomheder og Tv-produktioner. Vi sørger for alt det praktiske og har alt det nødvendige udstyr. Vores aktiviteter kan afvikles på dansk eller engelsk, og vi står klar til at hjælpe jer året rundt.

20 års erfaring.  Siden 2002 har vi været tilknyttet en række af landets største virksomheder, som leverandør af teambuilding til lands, til vands og i konferencelokalerne. Alle vores aktiviteter er forsikringsdækkede, og vi bruger kun uddannede og erfarne instruktører.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller lad os drikke kaffe sammen, så vi kan se om der er kemi til et samarbejde.

Vi er klar til at hjælpe jer. Ring til os på tlf: 42 80 50 50 eller læs mere om vores aktiviteter herunder, og bestil et uforpligtende tilbud. Let’s get out there!

Vi laver aktiviteter for grupper fra 20-200 personer i hele landet. Vores aktiviteter spænder fra korte GPS-events til store Vildmarkscamps i naturen.

Ring på tlf: 42 80 50 50 eller læs mere om vores aktiviteter herunder.

Teambuilding aktiviteter af 1.5 – 2 timers varighed

GPS Teambuilding

Giv mødet et afbræk med en sjov og spændende GPS aktivitet! Dyst mod hinanden om at finde de skjulte skatte i området tilsat opgaver.

Bueskydning

Bueskydning er en ældgammel disciplin og en rigtig gentlemansport, der sætter koncentration og evnen til at fokusere på prøve.

Kajakpolo

Dyst mod kollegaerne i et sjovt boldspil på vandet. Hold mod hold gennemføres en intens turnering med masser af mål!

Will You Survive?

Indrømmet, det er bare en øvelse! Kan I  træffe de rigtige beslutninger og komme levende ud af en alvorlig krisesituation?

Teambuilding aktiviteter af 2 – 3 timers varighed

Adventure Race

Bliv udfordret i naturen med opgaver, navigation og samarbejde. Hold mod hold kæmper I om at blive de første til at krydse målstregen.

Pipe Line

Sjovt, udfordrende og med fokus på planlægning og samarbejde. Sammen skal I konstruere et krævende rørsystem.

Gummibådsræs

Høj puls og samarbejde er nøgleordene i det hæsblæsende Gummibådsræs. Aktiviteten foregår både til lands og til vands.

Mountainbike

Kom med i skoven på en skøn cykeltur. Vi kommer med lækre mountainbikes, hjelme og har ruten klar sammen med en guide.

Halv- & heldags teambuilding aktiviteter

Outdoor Cooking

Nyd den gode stemning omkring bålet mens I laver mad sammen. Vi sørger for alt det praktiske fra brænde til indkøb og oprydning.

Redningsmissionen

Kan I løse mysteriet om den forsvundne pilot, og finde frem til helikopteren? Hold mod hold, dystes I mod tiden og hinanden i jagen.

Code Box

Hvilket hold finder først frem til de rigtige talkombinationer og får åbnet flest bokse? For at komme i mål kræver det fuld fokus på samarbejdet.

Team Olympics

Dyst mod kollegaerne i en lang række OL discipliner og vær med til at hylde vinderne under pompøse præmieoverrækkelser.

Møder og konferencer i naturen for op til 350 personer

Flyt jeres møde, seminar eller konference ude i naturen og kom væk fra hverdagens kendte rammer. Vi har siden 2002 faciliteter camps for virksomher i ind og udland.
Ud over alt det praktiske med logistik, udstyr og forplejning kan vi selvfølgelig også hjælpe jer med supplerende teambuildingaktiviteter. Vi gennem tiden haft grupper
fra 10-350 personer til overnatning i naturen. RING FOR MERE INFO PÅ 42805050

Konferencer i naturen

Flyt jeres møde, seminar eller konference ude i naturen og kom væk fra hverdagens kendte rammer. Vi har siden 2002 faciliteter camps for virksomher i ind og udland, for grupper fra 10-350 personer. Læs mere om vores Vildmarksaktiviteter.