Additional information

FarveGrøn, Gul, Lys blå, Lys Blå, Rød
SvømmevestMedium/Large, XL, Small/Medium

KAJAKKEN:
Mål: 486 x 56 cm | Vægt: 24 kg | Garanti: 2 år
Materiale: LLDPE (termoplastik, polyethylen) 4.5 mm

UDSTYR:
Pagaj:
2-delt alu med nylonblade, sort | Vest: YAK model Blaze, Rød
Spraydeck: Nylon, unisize, sort.

Størrelser på udstyr vælges ved levering/afhentning. Vi er lagerførende i alle størrelser.

KURSUS:
IPP2 weekendkursus (værdi kr. 1.995.-) Læs mere her.

Sale!
pakketilbud-havkajak

Pakketilbud – GRATIS levering i hele DK!

Pris:

9.745 DKK 6.500 DKK

Startpakken til den kvalitetsbevidste roer.
Inkl. YAK vest, spaydeck og 2-delt pagaj.
samt vores populærer IPP2 kursus.

Danmarks bedste kajaktilbud!

Clear
SKU:N/A
Category:
BESTIL INDEN 1. MAJ OG FÅ DIN KAJAK GRATIS LEVERET I HELE DK NÅR VI HAR DEN PÅ LAGER I JUNI

OBS: Vores første levering af kajakker til maj 2018 er desværre udsolgt - næste levering er i juni samt august. Bestil nu hvis du vil have din kajak inden sommerferien!

Vi gentager succesen fra sidste år med KAJAK + KURSUS og udstyr til Danmarks absolut skarpeste pris.
Pakken indeholder vores egenproducerede havkajak, pagaj samt kvalitetsudstyr fra YAK og et gavekort til vores IPP2 weekendkursus så du kan færdes sikkert på vandet i din nye kajak.

Vælg mellem 4 lækre farver og få din kajak leveret i hele landet for kun kr. 300.- Bestiller du din kajak i vores JUNI LEVERING inden 1. MAJ leverer vi kajakken gratis! Du kan se, prøve og afhente din kajak hos os i enten Vejle eller Roskilde mod forudgående aftale. Kajakken passer til personer fra 1.65 cm -1.95 cm og op til 100 kg.

Vi ved vi får udsolgt... Vil du sikre dig vores gode tilbud, skal du bestille din kajak allerede nu - sidste år fik vi udsolgt inden sæsonen var overstået og den sidste kajak kommet til landet. Vi forventer de første kajakker kommer til Danmark i starten maj. Du kan naturligvis tage dit kajakkursus inden, da vi sender dig et gavekort til vores IPP2 kursus efter din bestilling er modtaget. Så er du klar til at komme på vandet!

Hvordan kan vi sælge kajakken så billigt? Vi køber os ind på en i forvejen designet form på en anerkendt kajakfabrik i Asien. Her køber vi alt hvad de kan producere på formen i en given periode, og kan på den måde få tilpasset kajakken 100% efter vores ønsker. Det betyder blandt andet at vi i 2018 har tilføjet et støbt rum under den forreste dagtursluge. Ændret på designet af dæksliner og opgraderet ryglænet. Tilgengæld betyder det også (desværre), at vi ikke kan sælge flere kajakken end der bliver produceret til os....

Additional Information

Farve

Grøn, Gul, Lys blå, Lys Blå, Rød

Svømmevest

Medium/Large, XL, Small/Medium