Home » MTB i Harzen

MTB i Harzen

Tag med på mountainbike i Harzen og oplev bjerge, skove og hyggelige landsbyer med sydlands charme. Turen strækker sig over 3 dage, og inkluderer overnatning, kvartpension, danske guider samt alt det nødvendigt udstyr. Vi tager traditionen tro til Harzen i bededagsferien, pinsen, sommer- og efterårsferien 2017.

Vi udbyder flere forskellige varianter af vores populære mountainbiketur i Harzen. Har du været med os før, kan du få kamp til stregen på Brocken og er det første gang du sætter kurs mod Harzen kan du fx deltage på begynderturen og vil du gerne af sted på et hold kun med piger er det også muligt!
_

Lidt om de forskellige ture:

_

“Begynderturen”: Turene er for alle med lyst til at køre mountainbike,  og det er intet krav at du har kørt mountainbike tidligere. Sammen med danske guider opleves området, der byder på alt fra små skovstier til kørsel langs brusende bække.Vi mødes ved hotellet over middag og starter med en kort introduktionstur i området. Her sætter vi fokus på teknik, gear og færdsel i terrænet som vi de næste par dage skal udfolde os i. Turen bringer os rundt om byen langs brusende bække og med kørsel på både de små skovstier og større grusveje. Se video fra tidligere tur – klik her.

“Brockenturen”: Kan du ikke få højdemeter nok så skal du vælge denne tur! Vi sætter alle 3 dage kurs mod områdets højeste punkter og som kronen på værket kører vi på Brocken der med sine 1.142 meter kan tage pusten fra de fleste. Har du været i Harzen med os før vil vi anbefale dig denne tur. Udover Brocken kører vi også på toppe som Wolfswarte og Bruchberg. Denne tur er ikke for begyndere der aldrig har kørt mountainbike før, men du er velkommen så snart du har styr på gear, bremser og lidt erfaring og gerne vil opleve mere!

Outdoorsports stiller alt det nødvendige udstyr til rådighed, ligesom vores instruktører sørger for sikkerheden og rutevalget. Under turen låner du: mountainbike og hjelm.  Medbring tætsiddende løbe eller joggingbukser samt løbe- eller kondisko.

Prisen dækker indlogering i delt dobbeltværelse med kvartpension på det nyrenoverede Hotel Engel i Altenau, dansk guide og brug af udstyr. Detailprogram samt deltagerlise (med henblik på co2-venlig samkørsel) fremsendes 14 dage før turen. Mulighed for enkeltværelse mod tillæg.


Bestil som gavekort _


Pris kr. 3.295.- for 1 pers.

Datoer 2017:


Bededagsferien Kr. Himmelfart Pinse Sommerferien Efterårsferie
12.-14. maj 24.-26. maj
26.-28. maj
03-05. juni 17.-19. juli
19.-21. juli

0

14.-16. okt
16.-18. okt
Bookmark and Share