Home » MTB i Sverige

MTB i Sverige

Oplev Hallandsåsen på mountainbike sammen med Outdoorsports. Omkring en times kørsel fra Øresundsbroen, ligger et skønt område der byder på store naturoplevelser og masser af gode spor at køre på. Tag med på 2 dages cykeleventyr på den anden side af sundet.

Turen er struktureret så alle kan være med. Vi fokuserer på teknik frem for hastighed, og turen er dermed oplagt til dig der er træt af at blive kørt agterud i skoven.
_

Instruktørerne tilrettelægger kurset med en god veksling mellem teori og praksis. Den teoretiske del giver dig et godt fundament for såvel valg af udstyr, som tilrettelæggelse af ruter og træning. Den praktiske del er en god blanding af leg og tekniske øvelser og vil give dig stor sikkerhed i din fremtidige træning.

Sikkerhed og teknik

I løbet af weekenden  lærer du de grundlæggende teknikker, forståelse af cyklen, færdsel i terræn og fokus på egen sikkerhed. Vi fokuserer også på optimal cykelteknik, skadesforebygning og udstyret på cyklen. Øvelser og ture foregår under trygge forhold og under kyndig instruktion vores instruktører. Turen vil give dig basisviden om mountainbikesporten, og gøre dig i stand til at planlægge din træning mere effektiv og udfordrende.

Følgende indgår i turen:

- Lån af udstyr – MTB,  og hjelm
- 1 overnatning i delt dobbeltværelse
- Kvartpension (morgenmad)
- Teknikworkshop
- Dansk guide

_

Du skal medbringe fornuftigt tøj til dagens vejr samt egnede løbe- eller kondisko. Vi sørger for mountainbikes og hjelme samt det nødvendige sikkerhedsudstyr. Husk drikkedunk.

Prisen dækker indlogering i delt dobbeltværelse med halvpension, dansk guide og brug af udstyr. Detailprogram samt deltagerlise (med henblik på co2-venlig samkørsel) fremsendes 14 dage før turen. Mulighed for enkeltværelse mod tillæg.


Pris pr. person kr. 2.795.
Bestil som gavekort

_
_
_
_

Datoer 2017:


27.-28. maj
24.-25. juni
12.-13. aug
09.-10. sep

0
Bookmark and Share