Home » Havkajak & Spa for 2

Havkajak & Spa for 2

Kombiner kajaksejlads med lækker forkælelse for 2 personer. Havkajak & Spa giver jer en dag på den naturskønne Vejle Fjord i havkajak, og masser af tid til at nyde hinden anden i de lækre omgivelser på Comwell Kellers Park.

Efter ankomsten om formiddagen står dagen på kajakaktiviteter sammen med Outdoorsports. Området byder på fantastiske muligheder og skøn natur som giver ro og tid til afstressning. Her bliver I introduceret til havkajakkens verden, lærer de basale rotag inden vi sejler af sted og nyder frokosten i det fri.

Vores instruktører sikrer en god indføring i havkajakkens verden og hjælper jer med at komme godt og sikkert i gang med havkajaksejlads.

Efter dagens aktiviteter indlogeres I på et af de lækre værelser på hotellet, og har tid til at strække benene  – og måske nyde aftensmaden på havnen, eller i hotellets restaurant.  Andendagen starter med en stor morgenbuffet, inden der er tid til forkælelse i hotellets wellnessafdeling, mens der kan tænkes tilbage på en aktiv dag i kajakken dagen før.

Pleasure og oplevelser

Naturen omkring Comwell Kellers Park er enestående, og sejlturen langs de smukke bøgeskove giver ro til tanker mens vandspejlet brydes. Havkajak & Spa er skabt til det aktive par der gerne vil opleve og nyde, og som samtidig har lyst til at stifte bekendtskab med kajakkens verden. Hotellets wellnessområde byder bla. på:  Relaxsauna, amfisauna, dampbad, fodbad, hot pool, tropical showers, kneipp fodbad, fitness pool, udendørs boblebad, opvarmede brikse samt isfontæne.

Kajak & Spa indeholder:

- 1 dag i Havkajak m. frokost
- 1 overnatning i dobbeltværelse
- 1 morgenbuffet
- Fri adgang til hotellets Spa-område
- Mulighed for behandlinger
- Adgang til fitnessrum

Havkajak & Spa er for 2 personer.  Outdoorsports  sørger for havkajakker, våddragt, rojakke, redningsvest og det nødvendige sikkerhedsudstyr samt frokost under kajakturen.

Se mere om Comwell Kellers Park på deres hjemmeside  – klik her.


Pris kr. 3.895 .- for 2 pers.

Datoer 2017:


Maj Juni Juli August September
05.-06. maj
12.-13. maj
19.-20. maj
02.-03. juni
09.-10. juni
16.-17. juni
23.-24. juni
30/6.-01. juli
07.-08. juli
04.-05. aug
11.-12. aug
18.-19. aug
25.-26. aug
01.-02. sep
08.-09. sep
15.-16. sep
22.-23. sep
28.-29. sep
Bookmark and Share