Home » 5 timers tur på MTB

5 timers tur på MTB

Oplev nogle af de kendte ruter og områder på en guidet mountainbiketur. Vi kører bla. i Rude Skov nær København, Marselis skoven ved Århus, Silkeborg skovene og mange andre steder. Instruktører fra Outdoorsports står klar med alt udstyr, og fører an på udfordrende veje og stier i naturen.

Mountainbiketuren er for alle og kræver ingen forkundskaber eller udstyr. Det er en fordel at cykle i løbesko samt medbringe tørt skiftetøj samt en chokoladebar eller lignende. Dagen er struktureret så alle kan være med og vi fokuserer på den gode oplevelse tæt på naturen. Instruktørerne tilrettelægger dagen med en god veksling mellem teori og praksis.
_
__

Den teoretiske del giver dig et indblik i hvilke udfordringer der venter hvis du for alvor beslutter dig for at kaste dig ud i at bruge mountainbiken som træningsredskab. Den praktiske del er en god blanding af leg og tekniske øvelser og vil give dig en prøve på hvad der kan give sikkerhed i din fremtidige træning. Er du usikker på om mountainbikesporten er noget for dig, er dette det helt rigtige sted at starte!

Kursusindhold:

  • Introduktion til MTB
  • Træningsmuligheder
  • Køreteknik
  • Lege og øvelser
  • Lidt om udstyr og vedligeholdelse.
  • Let frokost inkl. kildevand.

Medbring tøj efter dagens vejr samt drikkedunk. Vi sørger for mountainbike, hjelm og frokost under turen. Det anbefales at køre i løbebukser og med tætsiddende kondisko under turen. Deltagerinformation med mødetid og adresse sendes på mail 10-14 dage før arrangementet.


Pris pr. pers kr. 995 .-
Bestil som gavekort

Datoer 2017:


Aalborg Århus KBH Middelfart
08. april
03. juni
06. aug
17. sep
15. april
10. juni
05. aug
16. sep
20. maj
18. juni
19. aug
02. sep
29. april
17. juni
26. aug
08. okt
Silkeborg Slagelse Svendborg Sønderborg
16. april
11. juni
29. juli
30. sep
21. maj
17. juni
20. aug
03. sep
30. april
18. juni
27. aug
07. okt
09. april
04. juni
29. juli
01. okt
Bookmark and Share