Home » Kanoweekend i DK

Kanoweekend i DK

Tag med på en hyggelig kanotur på en af de danske åer og nyd en weekend i hinandens selskab. Gruppen sejler frem mod lejrpladsen, tilbereder fælles mad og overnatter i tipi eller mindre telte, inden turen går videre næste formiddag.

NB: For 2 personer
_
_
_
_
__

_
De danske åer rummer masser af skønne ture, fantastisk friluftsliv og timevis af skøn sejlads. Vi har udvalgt nogle åer hvor man kommer helt tæt på naturen, og hvor oplevelsen af at være på tur “i vildmarken” i perioder sniger sig ind i takt med padletagene.
Når vi kommer frem til lejrpladsen slår vi vores store tipi op, eller overnatter i mindre telte og laver mad i fællesskab på bålet.  __

I skal ikke have særlige forudsætninger eller erfaring for at deltage på turen. Vi stiller det nødvendige udstyr til rådighed, og kompetente instruktører sørger for, at turen bliver udbytterig for alle uanset niveau.

Det får I:

  • 2 dages kanotur med guide
  • Overnatning og fuld forplejning
  • Det nødvendige udstyr til låns

Medbring tøj efter vejret, personligt udstyr som sovepose og spisegrej. Vi sørger for kanoer, padler og redningsveste. Det anbefales at I medbringer noget varmt/koldt at drikke til turen alt efter årstid. Deltagerinformation med mødetid og adresse sendes på mail 10-14 dage før arrangementet.


Pris kr. 2.795 .- inkl. moms.

Datoer 2017:


Gudenåen
Susåen
Skjern Å
17.-18. juni 20.- 21. maj 01.-02. juli
Bookmark and Share