Home » Vandretur i Harzen for 2 personer

Vandretur i Harzen for 2 personer

Tag med på guidede dagsture i Harzens Nationalpark og få indblik i den spændende natur- og  kulturhistorie der gemmer sig i de skovklædte bjerge kun få timers kørsel fra Danmark. Med udgangspunkt fra vores hotel, vandrer vi langs brusende bække og bestiger de smukkeste udsigtspunkter. Under turen er der også mulighed for at besøge det lokale kurbad og komme med på toppen af Brocken der med sine 1142 meter er områdets højeste bjerg.

Turen er for alle med lyst til at vandre og som gerne vil opleve nogle af Harzens absolut smukkeste steder med guide. Vores guide er vant til at færdes i området, og fører os ind på de små stier der tidligere har fungeret som jernbanespor for minevogne. Længere fremme, dybt inde i skoven, venter en lille hytte hvor den medbragte kaffe kan nydes mens lyder af de rislende bække og skovens stilhed.

Vi vandrer i Nationalparken og giver os tid til at se nærmere på det spændende dyreliv og den mangeartede fauna området indeholder. Turen går blandt andet gennem et fuglereservat, hvor vi kan være heldige at se Kongeørne, Sorte Storke og Isfugle.

Historiske minder om den Kolde Krig
Andendagens mål er det majestætiske bjerg Brocken, som ind til jerntæppets fald var
lyttepost fra Øst mod Vest og nu rummer et spændende museum. På vej mod toppen vandrer vi gennem skovområder der under hele den Kolde Krig lå uberørt, og hvor færdsel var absolut forbudt og forbundet med livsfare. Hvis vejret tillader det, fører guiden os retur ad de små stier på østsiden og gennem et af de mest uberørte områder i Nationalparken, inden turen sigter mod kaffe i en højtliggende bjælkehytte og hjem til kurbad.

Tredjedagens tur foregår omkring et opdæmmet sø-system med et areal på mere end 230 hektar. Området har et stort forgrenet net af vandrestier der og afslutter turen med de skønneste udsigter hvor bjerge, skov og søer forenes under kaffepausen. Turen afsluttes med frokost på byens torv inden turen afsluttes

_

Det får I:

  • 3-dages vandreture med dansk guide
  • Overnatning på dobbeltværelse m. morgenmad
  • Inspiration til vandring på egen hånd
  • Udlån af dagtursrygsæk og kort

_

Prisen dækker indlogering i  dobbeltværelse med kvartpension, dansk guide og brug af udstyr. Detailprogram samt deltagerlise (med henblik på co2-venlig samkørsel) fremsendes 14 dage før turen. Mulighed for enkeltværelse mod tillæg.

Download turbeskrivelse med program som PDF – KLIK HER.


Pris for 2 personer kr. 3.295.
Weekendtilbud KUN kr. 1.645.-


Køb som gavekort – Klik her

Datoer 2017:


St. Bededag Kr. Himmelfart Pinse Sommerferien Efterårsferie
12.-14. maj 24.-26. maj
26.-28. maj
03-05. juni 17.-19. juli
19.-21. juli

0

14.-16. okt
16.-18. okt
Bookmark and Share