Home » 5 timers tur i havkajak

5 timers tur i havkajak

Vores ture langs de danske kyster bringer dig helt tæt på naturen. Turene er for dig, der gerne vil opleve spændende rovande sammen med andre, og som har lyst til at
bruge en aktiv dag på vandet, med fokus
på kajaksejlads og socialt samvær.

5-timers turen (tidligere kaldet Søndagsturen) er for alle der har lyst til en længere tur i kajak inkl. frokost. For at deltage skal du være i almindelig fysisk form og kunne ro et par timer i træk. Vi stiller det nødvendige udstyr til rådighed sammen med kompetente instruktører, så du får en god kajaktur.
_

Godt i gang og masser af inspiration!

Turen er ikke et kompetencegivende frironingskursus – som vores Weekendkursus, hvor du kan opnå EPP2 certifikat – men giver et godt billede af hvad kajaksporten tilbyder. Vil du finde ud af om kajaksporten er noget for dig, så er kajakturen et godt sted at starte. Søger du en sjov oplevelse sammen med venner eller familien, er kajakturen også et oplagt valg.

Vi sørger for:

- Udstyr og sikkerhed
- Grundlæggende introduktion
- 5 skønne timer
- Velkvalificerede instruktører
- Let frokost inkl. kildevand.

_
Vi sørger for havkajakker, våddragt, rojakke, redningsvest, det nødvendige sikkerhedsudstyr og let frokost. Det eneste du skal medbringe fornuftigt tøj til dagens vejr og badetøj. Tidpunkt og deltagermateriale fremsendes på mail 10-14 dage før arrangementet.


Pris kr. 995 .- inkl. moms

Datoer 2017:


Aalborg Århus København Middelfart
13. april
26. maj
20. aug
14. april
25. maj
15. juli
19. aug
14. april
15. april
24. juni
19. aug
29. april
27. maj
16. juli
21. aug
Silkeborg Faxe Svendborg Sønderborg
15. april
28. maj
20. aug
15. april
16. april
25. juni
20. aug
xx. april
xx. juni
xx. juli
xx. aug
16. april
28. maj
21. aug

Bookmark and Share