Home » Kajakferie i Skærgården

Kajakferie i Skærgården

Tag med på 3 dages havkajaktur i Skærgården i det sydlige Sverige, og oplev et hyggeligt kajakeventyr mens du glider af sted på vandet.

Drømmer du om at sejle fra lejrplads til lejrplads og opleve naturen helt tæt på, så er kajakturen i Skærgården helt sikkert noget for dig. På vores ture padler vi af sted i et tempo hvor alle kan være med, og med plads til også at nyde naturen og de seværdigheder vi kommer forbi. Vi medbringer alt i kajakkerne og overnatter i vores samiske lavvu på primitive lejrpladser på ruten.
_

Du skal selv medbringe sovepose, liggeunderlag, det nødvendige tøj til ture. Derudover også forplejning og måske lidt rødvin til aftenen ved bålet. Vi starter med at pakke kajakkerne i fællesskab og gennemgå  rute, inden vi stævner af sted på turen. Under turen er der også tid til at lære tips og tricks fra instruktørerne, så du har kendskab til de basale færdigheder inden for kajaksejlads.

_
Kun få timers kørsel fra København

Turen tager udgangspunkt i Skærgården ved Blekinge som kun ligger få timers kørsel fra København. Området er godt beskyttet og naturen er en stor kontrast til den vi kender fra Danmark. Dagsdistancerne på de enkelte ture varierer fra 20-30 km og er mulige for selv uerfarne kajaksejlere. Der sejles sammen med en instruktør under hele turen og du låner alt det nødvendige udstyr.

10-14 dage før arrangementet fremsendes en pakkeliste samt yderligere information omkring turen.Pris for 1 pers kr. 3.295 .-

Bestil som Gavekort – klik her

_
Datoer 2017:


15.-17. april 12.-14. maj 03.-05. juni 15.-17. september
Bookmark and Share