Home » MTB – teknik

MTB – teknik

MTB-teknik er et 8 timers kursus for dig der gerne vil lære mere om mountainbike, og som måske allerede er i gang med at køre på egen hånd. Kurset foregår over to dage så der er tid til at udveksle erfaringer med de andre deltagere mellem undervisningsmodulerne.

Weekenden har udgangspunkt i de kendte spor rundt om i landet, hvor teori og de grundlæggende øvelser forgår. Vi arbejder med de grundlæggende teknikker, forståelse af cyklen, færdsel i terræn og fokus på egen sikkerhed. Vi fokuserer også på optimal cykelteknik, skadesforebyggelse og udstyret på cyklen.
_

Kurset er struktureret så alle kan være med. Vi fokuserer på teknik frem for hastighed, og har det mål at hjælpe dig godt i gang med MTB-sporten i de danske bjerge. Instruktørerne tilrettelægger kurset med en god veksling mellem teori og praksis. Den teoretiske del giver dig et godt fundament for såvel valg af udstyr, som tilrettelæggelse af ruter. Den praktiske del er en god blanding af ture, leg og tekniske øvelser som vil give dig stor sikkerhed i din fremtidige træning. Øvelser og ture foregår under trygge forhold og under kyndig instruktion af vores instruktører. Kurset vil give dig basisviden om mountainbikesporten, og gøre dig i stand til at planlægge din træning mere effektivt og udfordrende fremover.

Kom godt i gang uden nederlag

I løbet af weekenden lærer du de grundlæggende teknikker, forståelse af cyklen, færdsel i terræn og fokus på egen sikkerhed. Vi fokuserer også på optimal cykelteknik, skadesforebygning og udstyret på cyklen. Øvelser og ture foregår under trygge forhold og under kyndig instruktion vores instruktører. Kurset vil give dig basisviden om mountainbikesporten, og gøre dig i stand til at planlægge din træning mere effektiv og udfordrende.

Følgende indgår i kurset:

- Lån af udstyr – MTB og hjelm
- 1 overnatning på delt dobbeltværelse
- Kvartpension (morgenmad)
- Teknikworkshop
- MTB-kursusmateriale

_

Du skal medbringe fornuftigt tøj til dagens vejr samt egnede løbe- eller kondisko. Vi sørger for mountainbikes og hjelme – men du gerne tage dit eget udstyr med. Husk drikkedunk. Ugen op til arrangementet sendes deltagermateriale på mail.


Pris pr. pers. kr 1.695 .-

Bestil som gavekort

_
_
_

Datoer 2017:


Silkeborg Århus KBH Middelfart
30/9.-01. okt 05.-06. aug 20-21.  maj 17.-18. juni
Bookmark and Share