Home » 3 timers tur i havkajak

3 timers tur i havkajak

Oplev Danmarks smukkeste kajakfarvand, nyd følelsen af, at glide over vandet med vind i håret, og mærk roen fra bølgernes vuggen under båden. Med mere end 7000 km kyst, har vi de helt perfekte rammer for havkajak – skal du med?

Kajakturen er for alle – lige meget om du har sejlet før, eller om du aldrig har siddet i en kajak – og her er også plads til børn så snart de er fyldt 12 år (if. m. voksen). Et velkvalificeret team af certificerede instruktører står klar til at tage imod jer.
_

Klar – parat – kajakstart!

Kajakturen er ikke et kompetencegivende frironingskursus -  som vores Weekendkursus, hvor du kan opnå EPP2 certifikat – men giver et godt billede af hvad kajaksporten tilbyder. Vil du finde ud af om kajaksporten er noget for dig, så er kajakturen et godt sted at starte. Søger du en sjov oplevelse sammen med venner eller familien, er kajakturen også et oplagt valg og I kan tage flere af sted på det samme hold.

Vi sørger for:

- Udstyr og sikkerhed
- Grundlæggende introduktion
- 3 skønne timer
- Velkvalificerede instruktører

_
Vi sørger for havkajakker, våddragt, rojakke, redningsvest og det nødvendige sikkerhedsudstyr. Det eneste du skal medbringe fornuftigt tøj til dagens vejr, badetøj samt noget at drikke. Tidpunkt og deltagermateriale fremsendes på mail 10-14 dage før arrangementet.


Pris pr. person kr. 595.-
Køb som gavekort

Datoer 2017:


Aalborg Århus København Middelfart
13. april
26. maj
20. aug
14. april
25. maj
15. juli
19. aug
14. april
15. april
24. juni
19. aug
29. april
27. maj
16. juli
21. aug
Silkeborg Faxe Svendborg Sønderborg
15. april
28. maj
20. aug
15. april
16. april
25. juni
20. aug
xx. april
xx. juni
xx. juli
xx. aug
16. april
28. maj
21. aug

Bookmark and Share