Home » Sommerferie i havkajak

Sommerferie i havkajak

Vil du med på 5 dages havkajak tur i det Sydfynske Øhav, så book dig ind på en af vores ture for kun kr. 3.495.- inkl. kajakleje, undervisning og fuld forplejning. Vi sejler i uge 28, 29 og 30  i 2017.

Drømmer du om at sejle fra lejrplads til lejrplads og opleve naturen helt tæt på, så er sommerferie i havkajak helt sikkert noget for dig. På vores ture padler vi af sted i et tempo hvor alle kan være med, og med plads til også at nyde naturen og de seværdigheder vi kommer forbi. Vi medbringer alt i kajakkerne og overnatter i vores samiske lavvu på primitive lejrpladser på ruten.
_

Du skal selv medbringe sovepose, liggeunderlag, det nødvendige tøj til ugen og måske lidt rødvin til aftenen ved bålet – resten sørger vi for! Vi starter med at pakke kajakkerne i fællesskab og gennemgå ugens rute, inden vi stævner af sted på turen. Under turen er der også tid til at lære tips og tricks fra instruktørerne, så du måske kommer til at mestre en grønlændervending eller får tid til at forfine dine tag og teknikker.

_
Det Sydfynske Ø-hav – uge 28, 29 & 30

Kom med på et rigtig ø-togt hvor vi blandt andet besøger Bjørnø, Lyø, Averkanø og oplever den livlige skibstrafik området byder på. Oftest besøges området af mange gamle træskibe og vikingebåde som ankre op i de små bugte og vige i det Sydfynske.

_
Dagsdistancerne på de enkelte ture varierer fra 10-20 km og er mulige for selv uerfarne kajaksejlere. Der sejles sammen med en instruktør under hele turen og du låner alt det nødvendige udstyr. Efter tilmelding fremsendes en pakkeliste samt yderligere information omkring turen. Deltager du i egen kajak gives rabat på kr. 500.- på turen. Oplys venligst dette i bemærkningsfeltet ved tilmelding.
_
_
_


Pris kr. 3.495 .- inkl. moms

_
_
Datoer 2017:


Uge 28 Uge 29
Uge 30 Uge 30 Uge 31
10.-14. juli 17.-21. juli 24.-28. juli
Bookmark and Share