Home » Gavekort

Gavekort til MTB i Harzen – kr. 3295.-

Tag med på mountainbike i Harzen og oplev bjerge, skove og hyggelige landsbyer med sydlands charme. Turen strækker sig over 3 dage, og inkluderer overnatning, kvartpension, danske guider samt alt det nødvendigt udstyr. Vi tager traditionen tro til Harzen i  bededagsferien, pinsen, sommer- og efterårsferien 2017.

Turene er for alle med lyst til at køre mountainbike, og det er intet krav at du har kørt mountainbike tidligere. Sammen med danske guider opleves området, der byder på alt fra små skovstier til kørsel langs brusende bække.
_

Program for turen:

_

Dag 1: Vi mødes ved hotellet over middag og starter med en kort introduktionstur i området. Her sætter vi fokus på teknik, gear og færdsel i terrænet som vi de næste par dage skal udfolde os i. Turen bringer os rundt om byen langs brusende bække og med kørsel på både de små skovstier og større grusveje. Efter turen venter et bad på hotellet. Her er der selvfølgelig også mulighed for at spise, eller man kan vælge en af byens mange andre muligheder inden for gåafstand.

Dag 2: Vi pakker rygsækkene til en lidt længere tur, og sætter kurs mod en højtliggende frokostrestaurant i nabobyen. Turen bringer os ud på nogle af områdets smukkeste vandrestier, og byder på storslåede udsigter over det imponerende bjerglandskab. Frokosten nydes på toppen, hvor der er tid til et velfortjent hvil, inden turen går ned mod vores lokale by og evt. med et smut forbi en af de hyggelige caféer i centrum.

Dag 3: Dagens tur foregår omkring et opdæmmet sø-system med et areal på mere end 230 hektar. Området har et stort forgrenet net af vandre- og mountainbikestier der giver os rig mulighed for at arbejde med teknik. Turen afsluttes med et bad og mulighed for frokost på hotellet eller i byen inden turen igen går mod Danmark.

_

Outdoorsports stiller alt det nødvendige udstyr til rådighed, ligesom vores instruktører sørger for sikkerheden og rutevalget. Under turen låner du: mountainbike, hjelm og jakke. Medbring tætsiddende løbe eller joggingbukser samt løbe- eller kondisko.

Prisen dækker indlogering i delt dobbeltværelse med kvartpension, dansk guide og brug af udstyr. Detailprogram samt deltagerlise (med henblik på co2-venlig samkørsel) fremsendes 14 dage før turen. Mulighed for enkeltværelse mod tillæg.


Pris kr. 3.295 .- inkl. moms

Datoer 2017:


Bededagsferien Kr. Himmelfart Pinse Sommerferien Efterårsferie
12.-14. maj 24.-26. maj
26.-28. maj
03-05. juni 17.-19. juli
19.-21. juli

0

14.-16. okt
16.-18. okt
Bookmark and Share