Home » Gavekort

Gavekort til Kanoteknik – kr. 1695.-

Drømmer I om store floder, endeløse naturområder og friheden ved at padle af sted? Så er roning i kano den rigtige aktivitet for jer. På kurset lærer I de nødvendige tag og teknikker, så I er klar til længere ture på
egen hånd.

NB: For 2 personer
_
_
_
_
__

_
Kanoteknik er vores grundlæggende basiskursus i kanosejlads, hvor vi arbejder med styretag, redningsteknikker og turplanlægning. Kurset er for alle der har lyst til at få endnu mere udbytte af deres kanotur. Overnatning foregår på hotel eller i campinghytte og er en del af prisen – udover morgenmad skal I selv sørge for forplejning under arrangementet. __

I skal ikke have særlige forudsætninger eller erfaring for at deltage på kurset. Vi stiller det nødvendige udstyr til rådighed, og kompetente instruktører sørger for, at turen bliver udbytterig for alle uanset niveau.

Det får I:

  • 8 timers kursus med fokus på teknik
  • Undervisning i redninger og sikkerhed
  • Overnatning på dobbeltværelse
  • Det nødvendige udstyr til låns

Medbring tøj efter dagens vejr. Vi sørger for kanoer, padler og redningsveste. Det anbefales at I medbringer noget varmt/koldt at drikke til turen alt efter årstid. Deltagerinformation med mødetid og adresse sendes på mail 10-14 dage før arrangementet.


Pris kr. 1.695 .- inkl. moms.

Datoer 2017:


Odense Å
Mølle Åen
Kongeåen Silkeborg
39. – 30. april
25.-27. aug
27.-28. maj
02.-03. sep
15.-16. april
09.-10. sep
10.-11. juni
19.-20. aug
Bookmark and Share