Home » Gavekort

Vandring på Caminoen

Oplev de sidste 150 km af den oprindelige pilgrimsrute “Caminho do Norte” , fra Santander til Santiago de Compostela, i løbet af otte dage. Turen bringer os både tæt på kysten og ind i landet, på den smukkeste del af ruten, der gennem årene har ført millioner af  eftertænksomme sjæle mod målet i Santiago de Compostela.

Under vandreturen bor vi på primitive hoteller, hostels og herberg, og bærer vores egen bagage hele vejen. Turen er på et niveau så alle, i almindelig fysisk form, kan være med og der kræves ingen forudgående kendskab til vandring. Tag med på en rejse der rummer mere end fodaftryk på vejen.

_
Turen ledes af en dansk guide med solid trekkingerfaring, der følges med gruppen under hele turen. Det er naturligvis muligt at gå alene, og støde til gruppen undervejs, hvis man ønsker at gå alene eller sammen to og to.

Outdoorsports sørger for flyrejse, pilgrimspas, indkvartering samt morgen og aftensmad under hele turen. Frokost købes under turen for egen regning, ligesom drikkevare ikke er inkluderet i prisen.

Spænd støvlerne!

Turene afholdes i foråret og efteråret hvor det er ikke for koldt eller for varmt til, at gennemføre en vandretur med egen oppakning. Oftest bor vi på refugier, hvor overnatning foregår i sovesale eller på gruppeværelser. Vi indkvarterer os først på eftermiddagen, og går samlet ud og spiser om aftenen med tid til at fordøje dagens indtryk.

Turen inkludere:

- Transport t/r fra Kastrup
- Pilgrimspas
- Dansk guide hele vejen
- Halvpension (morgen + aften)
- Grundig indføring i vandring
- Kulturel information om ruten
- Transfer
- Kort over ruten

_
Turen inkludere transport t/r, transfer, halvpension og dansk guide der går med under hele turen.

Turen gennemføres fra 5.-12. maj (uge 19) & 31./8. – 7. sep 2013 (uge 30)
Sidste tilmelding 30 dage før afrejse.


Pris kr. 9.495 .- inkl. moms

_
Supplerende info:

Læs om Caminoen her.
Vil du høre mere om turen så kontakt os endeligt på tlf: 42 80 50 50

Bookmark and Share