Home » Gavekort

Iceland Explorer

Udforsk Islands natur på en 10 dages kajakekspedition, og oplev den smukke natur i Nordaltanten med sin sommerpragt. Turen går til Djupivogur-området, der er kendt for sine mange øer og høje bjerge på østsiden af Island.

Ekspeditionen strækker sig over 10 dage og med omkring 150-200 km kajaksejlads langs Islands østkyst fordelt på otte sejldage. Efter ankomst til Keflavik om formiddagen, pakker vi alt ekspeditionsudstyr i en minibus og kører langs kysten til vores hotel der ligger på et klippeskær ved havet. Næsten formiddag samles kajakker og udstyr, og vi begiver os af sted langs kysten.

_
Turen ledes af dansk ekspeditionsledere, og gennemføres med minimum 4 deltagere og maksimalt 8. Det er påkrævet at man som minimum er EPP2 roer eller har tilsvarende kendskab til kajaksejlads samt er i almindelig fysisk form.

Outdoorsports stiller alt nødvendigt udstyr og logistik tilrådighed, for at kunne gennemføre turen.
Dog skal der påregnes en række personlige effekter som rotøj, sovepose, liggeunderlag og beklædning.

Fascinerende natur
Ekspeditionen afholdes midti juli hvor Island tager sig ud fra sin bedste side. Islands natur er gold og barsk og samtidig fascinerende, levende og nærværende. Her har Islændingene levet i århundreder side om side med aktive vulkaner, gejsere, vandfald og med Atlanterhavets rasen som har sat sine spor. Vi camper langs kysten, og har naturligvis plads i programmet til at udforske naturen omkring os med vandrestøvlerne på.

Ekspeditionen inkludere:

- Transport t/r fra Kastrup
- Tranfer på Island
- 2 x hotelovernatning på Island
- Forplejning under ekspeditionen
- Lån af kajak, telt og lejrudstyr
- Dansk ekspeditionsleder
- Sikkerhedsudstyr
- Mulighed for leje af tørdragt

_
Turen afsluttes med en god middag og overnatning på samme hotel som vi benyttede ved ankomst. Her vendes turen med de andre deltagere inden vi næste morgen kører langs kysten med kurs mod Keflavik og fly mod Danmark.

Ekspeditionen gennemføres i perioden 9. – 18. juli 2013.
Seneste tilmelding 1. april 2013


Pris kr. 18.995 .- inkl. moms

_

Bookmark and Share