Home » Gavekort

Move Yourself – livsstilsforløb

At ændre på vaner og livsstil, kan være svært at gøre alene og det tager tid. På sommerkurset Move Yourself får du mulighed for at tage de første skridt, og gennem en aktiv ferie blive inspireret til, at opnå en aktiv og sund livsstil i fremtiden.

På en sjov og fleksibel måde kommer du i løbet af ugen bla. til at stifte bekendtskab med havkajak, mountainbike, GPS-motion og meget mere der kan give dig mod på at få pulsen op på en sjov måde. Ud over de fysiske aktiviteter får du viden om kost og livsstilsvaner som kan være med til at motivere og fastholde et sundt og aktivt liv.
___
_

_

Move Yourself henvender sig til alle der ønsker en sundere og mere aktiv livsstil uanset sit nuværende udgangspunkt – vi hjælper dig med at sætte opnåelige mål, og sætte kursen efter dem.

Kurset er en del af Severin Kursuscenters 5-dages sommerkursus, hvor opholdet inkluderer fuld forplejning, indlogering på eget værelse og med fokus på sundhed, motion og velvære.
Læs mere om Severin Kursuscenter – klik her.

Et skridt i den rigtige retning

I løbet af opholdet vil du stifte bekendtskab med mange forskellige aktiviteter og få positive oplevelser med en sundere livsstil, samt deltage i et stærkt fællesskab som forhåbentligt, rækker videre efter ugens ophør. Undervisningen er en blanding af teori og praksis, og vil give dig indsigt i sundhed på et bredere plan end blot gennem kostplanlægning og kaloriebehov. Sammen vil vi bevæge os rigtig meget, da vi lægger vægt at afprøve forskellige motionsformer, som fleksibelt kan passes ind i din hverdag.

En stor del af din succes handler om motivation og at se dig selv som et helt menneske. Derfor vil der under ugen også være tid til refleksion og alenetid, hvor du kan sætte kurser for dit fremtidige liv – Move Yourself er nemlig en aktiv proces for dig selv, og med dig selv.

Move Yourself indeholder:

+ 5-dages undervisning
+ Overnatning og fuld forplejning
+ Spændende aktiviteter i naturen
+ Kost- og livsstilsundervisning
+ Socialt samvær og netværk

_

Du skal medbringe fornuftigt tøj til ugens aktiviteter, gode travesko og viljen til at sætte gang i en varig forandringsproces. Outdoorsports sørger for alt udstyr, instruktører og undervisere. Efter tilmelding sendes faktura og kursusprogram med posten. Det kræver ingen forkundskaber at deltage i ugen.


Pris kr. 4.295 .- inkl. moms

_
_

Datoer 2012/2013:


Uge 31 2012
Uge 42 2012
Uge 7 2013
30/7.-3. august 15.-19. oktober 11.-15. februar
Bookmark and Share