Home » Aktuelt

Kanotur i Sverige

Kanoture i Sverige er noget helt særligt. De byder på storslåede naturoplevelser og eventyr, der ikke findes andre steder. Sammen padler vi af sted og nyder hinandens selskab. Vi lader aftenerne blive lange med tid til snak ved bålet.

NB: For 2 personer
_
_
_
_
__

_
Kun få timers kørsel fra København venter et eventyr i kano, på at blive udforsket. Efter ankomst og fælles introduktion, pakker vi kanoerne med mad, udstyr og personlige effekter og stævner ud på den første dags tur. I løbet af dagen vil instruktøren give tips og tricks der gør sejladsen lettere, og sørge for at alle kommer sikkert frem til lejrpladsen. Vel fremme slår vi lejer og tilbereder den medbragte mad. Aftenen går i bålets skær, inden der bliver ro i teltene. De næste dage er tilrettelagt på samme vis, og naturen nydes inden vi på tredjedagen afslutter turen og tager retur til Danmark.__

I skal ikke have særlige forudsætninger eller erfaring for at deltage på turen. Vi stiller det nødvendige udstyr til rådighed, og kompetente instruktører sørger for, at turen bliver udbytterig for alle uanset niveau.

Det får I:

  • Grundig introduktion
  • 3-dags tur med dansk guide
  • Overnatning i udleveret telt
  • Det nødvendige udstyr til låns

Medbring tøj efter vejret samt personligt lejrudstyr og forplejning. Vi sørger for kanoer, padler og redningsveste.  Deltagerinformation med mødetid og adresse sendes på mail 10-14 dage før arrangementet.


Pris kr. 3.295 .- inkl. moms.
Bestil som gavekort- klik her

_
Datoer 2017:


12.-14. maj 03.-05. juni 15.-17. september
Bookmark and Share